Man vergeet baby in snikhete auto en gaat werken, kind overlijdt

Man vergeet baby in snikhete auto en gaat werken, kind overlijdt

In de Franse plaats Bordes is gisteren een baby van slechts 14 maanden oud om het leven gekomen. Zijn vader zou zijn zoontje naar een kinderdagverblijf brengen, maar vergat dit. De man parkeerde zijn auto vervolgens bij de fabriek waar hij werkt en liet de baby de gehele dag in de snikhete auto liggen. Het kind heeft het niet overleefd.

Bij de Franse politie kwam rond 17.00 uur een melding binnen van een overleden kindje in een voertuig. Iets eerder had zijn moeder hem bij de crèche willen ophalen, maar daar was haar zoontje dus niet.

Toen de vrouw haar man belde om te vragen wat er aan de hand was, herinnerde de man dat hij zijn kindje in de auto was vergeten. Toen hij eenmaal bij zijn auto arriveerde, bleek dat de baby niet meer leefde.

Shocktoestand

Hulpdiensten kwamen daarna snel ter plaatse en hebben geprobeerd het kindje te reanimeren. Helaas kwam alle hulp te laat. Volgens BFM-TV is het kind overleden door verstikking en uitdroging. Nadat de ouders het slechte nieuws te horen hebben gekregen, raakten zij in shocktoestand. Dat was zo heftig dat beiden naar het ziekenhuis zijn vervoerd, waar hen psychische hulp wordt geboden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven