Man totaal genegeerd bij trio met zijn eigen vrouw: ”Ze gingen tekeer als konijnen”

Man Wearing Heather-gray Crew-neck Shirt

Een man heeft op X (Twitter) uitgelegd hoe zijn vrouw een trio organiseerde, waarbij hij genadeloos in de val werd gelokt. ”Ik realiseerde me het pas nadat het was gebeurd.”

Trio

Een hoop mannen kunnen hun geluk niet op wanneer hun vrouw vertelt interesse te hebben in een trio. Maar bij een man heeft dat geleid tot een scheiding.

Op X vertelt de man zijn verhaal. ”Mijn ex-vrouw organiseerde een triootje met een mannelijke vriend. Het was de meest on-erotische ervaring ooit.”

Man compleet genegeerd bij trio: ''Zij gingen tekeer als konijnen''

”Ze wilde de man zelf uitkiezen, en het werd een goede vriend van mij. Ik zei nog dat we iemand konden kiezen die we niet kennen, maar ze stond erop dat het mijn vriend was.”

Tekeer als konijnen

Hij vervolgt: ”Ik heb ingestemd omdat ik dacht dat er niets achter zat. Maar toen hij binnenkwam gaf ze hem meteen een innige kus, waarna ze verder gingen.”

”Ik werd compleet genegeerd en zij gingen tekeer als konijnen. Ik realiseerde me pas later dat ze het zo had opgezet, zodat ze niet met hem vreemd hoefde te gaan. We zijn daarna gescheiden.”

Ben je dom?

De post van de man is viraal gegaan op internet en is inmiddels meer dan 700.000 keer bekeken. Veel mensen zijn enorm verbaasd dat het zo lang duurde voordat de man doorhad wat hem werd aangedaan. Iemand schrijft: ”Je realiseerde je dat pas later?”

”Er ging geen belletje rinkelen toen je vrouw aangaf dat het persee een man moest zijn?” Een ander is ook spijkerhard: ”Ik realiseerde het me al halverwege het verhaal.”

”Waarom duurde het zo lang?” Weer iemand laat weten dat de man zich na moeten laten kijken als hij zo dom is dat hij het echt niet doorhad.

Scroll naar boven