Man stopt bizar object in zijn achterste en wordt met spoed afgevoerd

https://nypost.com/2023/05/29/man-rescued-after-deodorant-gets-lost-in-his-rectum-foreign-body-fetish/

Nee, dit is geen kinderachtige toilethumor. Een 30-jarige Iraanse man had medische hulp nodig nadat hij een AXE deodorantbus in zijn achterste had geschoven. Dat meldt The New York Post na publicatie in een medisch tijdschrift.

De Iraanse patiënt had last van “hevige buikpijn” als gevolg van zijn verwerpelijke streven naar s*ksueel plezier via wat in medische kringen “vreemd voorwerp” of “VO” wordt genoemd, zo meldden zijn behandelend artsen op de eerst hulp van de Universiteit van Medische Wetenschappen van Teheran.

De man had heftige pijn in zijn achterste. Aanvankelijk waren er geen bijbehorende symptomen zoals misselijkheid, braken, of andere zaken.

Ook de vitale functies van de man functioneerden normaal. Hij had geen medische voorgeschiedenis, maar had al eerder in zijn achterste gewroet. Toen stak hij er ook een voorwerp in.

Röntgenfoto’s

De Iraanse man had naar verluidt te veel pijn voor een standaard rectaal onderzoek. Daardoor was de chirurg genoodzaakt om röntgenfoto’s te gebruiken om te ontdekken dat het voorwerp zich in zijn spijsverteringskanaal bevond. Allesbehalve een pretje…

Chirurgen hebben een incisie in zijn maag gemaakt en konden op die manier de dwalende deodorantbus verwijderen. Na een dag ter observatie te hebben doorgebracht, is de man doorverwezen naar een psychiater. Hij zal hij verplicht moeten praten over zijn daad.

Man stopt bus deodorant in zijn achterste en wordt met spoed afgevoerd

Meer gekke gevallen

Het is niet de eerste keer dat iemand een bizar object in zijn achterste stopt. Onlangs maakten we nog melden van iemand die maar liefst 15 eieren tussen zijn billen had gefrommeld.

Zijn vriendin had de Nederlander daarbij geholpen. De twee hadden de eieren van tevoren gelukkig wel eerst gekookt. Toch moest de man met spoed worden afgevoerd.

Scroll naar boven