Man stapt in slaaptrein, wordt wakker op vertrekstation

Man stapt in slaaptrein, wordt wakker op vertrekstation

De Schotse Jim Metcalfe is een ervaren slaaptrein-passagier. Daar was hij altijd zeer over te spreken maar recentelijk vond hij dat wat minder leuk. Metcalfe stapte in de nachttrein naar Glasgow om zo rustig naar Londen te kunnen afreizen. Na een lekker nachtje tukken werd hij echter niet wakker in Engeland, maar op dezelfde plek waar hij was ingestapt.

De treinrit van Glasgow naar Londen neemt normaliter zo’n acht uur in beslag. Rond 22.00 uur stap je in de trein om vervolgens om 07.30 uur ’s morgens te arriveren op de plaats van bestemming. Dat zou in dit geval ook zo zijn geweest. Via Twitter liet de treinbeheerder weten dat de trein gewoon zou vertrekken.

En dus stapte Metcalfe samen met andere passagiers in de trein, waar iedereen onder de wol kroop. Volgens de krant Independent kwam een medewerker de inzittenden ’s morgens, vergezeld van koffie en broodjes, wakkermaken. De man had echter nog een boodschap: de trein was helemaal nooit vertrokken. Daarop besloot Jim om maar gewoon weer naar huis te gaan.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven