Man sluipt hond het ziekenhuis in zodat zijn stervende vrouw afscheid van haar kan nemen

Het internet is gevuld met hartverscheurende verhalen, maar dit verhaal van een man die zijn hond stiekem naar de ziekenhuiskamer van zijn stervende vrouw bracht , had ons in tranen.

De vrouw had een zeer intensieve operatie ondergaan, maar helaas verliep de procedure niet zo goed als verwacht, en binnen enkele dagen at ze niet, dronk ze niet en slikte ze elke dag pijnstillers. Ze was echter nog steeds in staat om te praten, en in een zeldzaam moment stelde haar man voor om de hond haar ziekenhuiskamer binnen te sluipen zodat ze haar ‘nog één keer’ kon zien.

Hoewel hun hond groot is, past ze wel in een koffer. Natuurlijk bleef het deksel opengeritst tijdens de rit naar het ziekenhuis. Toen ze op de parkeerplaats aankwamen, ‘legde’ hij de hond rustig uit dat ze haar mama zou zien als hij de koffer binnen enkele minuten opnieuw opende.

“Ongelooflijk, ze jammerde, blafte of jankte nooit,” herinnerde de echtgenoot zich. “Toen ik langs de verpleegkundigen liep, vertelde ik hen dat ik alleen maar spullen meenam om mijn vrouw comfortabeler te maken,” zei hij.

De vrouw van de man sliep diep toen hij hun hond de kamer in smokkelde, maar toen hij de koffer opendeed, sprong de hond op het ziekenhuisbed om zich te nestelen, terwijl hij de draden probeerde te vermijden.

Op de een of andere manier was ze bewust dat blaffen ongewenste aandacht zou trekken, en daarom begon de Australian Shepherd te zachtjes te piepen, terwijl ze kusjes over haar hele gezicht gaf. De vrouw knuffelde de hond bijna een uur lang met een grote glimlach op haar gezicht, totdat een verpleegster de kamer binnenkwam. De verpleegster was echter zo geraakt door deze hartverwarmende vertoning dat ze beloofde niks te zeggen. Toen zijn vrouw eindelijk in slaap viel, pakte haar toegewijde echtgenoot de koffer weer in, en de hond kroop terug naar binnen zonder een geluid te maken.

Slechts enkele dagen later stierf de vrouw. “Nu, telkens als ik de koffer pak denkt de hond dat we haar weer gaan zien.”