Man slaat puppy in elkaar op straat, camera legt alles vast

Man slaat puppy in elkaar op straat, camera legt alles vast

Een deurbelcamera heeft vastgelegd hoe een man zijn puppy die hij aan het uitlaten is in totaal vijf keer slaat. De jonge hond wil namelijk even snuffelen en loopt niet meteen door. De man gaat daarop helemaal door het lint en mept op het beestje in.

DOORLOPEN!

De feiten spelen zich af in het Britse Stoke-on-Trent. In de video, die is opgenomen met een deurbelcamera, is te horen hoe de man een aantal keer zegt: ”Kom op, kom hier!”

Maar het jonge hondje luistert niet meteen, waarop de man zijn zelfbeheersing verliest. Op de beelden is te zien hoe hij maar liefst vijf keer uithaalt naar het dier.

Man slaat puppy in elkaar op straat, camera legt alles vast

Het hondje raakt zo van streek, dat het begint te janken. Het hulpeloze dier is ontzettend bang. De man schreeuwt dan: ”Ik wil het niet meer. Ik hoef je niet meer. Je kunt opdonderen.”

Daarna verdwijnt de man uit beeld, maar wordt later weer op beeld vastgelegd als hij in tegenovergestelde richting loopt met een zakje poep van het dier

Laaiende reacties

De beelden zorgen vanzelfsprekend voor veel beroering op internet. Buurtbewoners zouden inmiddels op zoek zijn naar de man om hem…Nouja, dat kun je zelf wel indenken.

In de tussentijd is er een onderzoek naar de man geopend. Men probeert de identiteit van de man te achterhalen, om over te gaan tot strafrechtelijke vervolging.

De reden dat wij dit beeldmateriaal delen, is zodat deze beelden verder verspreid kunnen worden in de hoop dat de identiteit van de man snel wordt achterhaald. 

Scroll naar boven