Man schiet zijn broer dood en daarna zichzelf na ruzie om vrouw

Drama in Brabant: Man schiet zijn broer dood en daarna zichzelf na ruzie om vrouw

Buurtbewoners reageren geschokt op de dood van twee broers uit Brabant. Een 52-jarige man die zondag dood werd gevonden, lijkt te zijn doodgeschoten door zijn 56-jarige broer. De mannen zouden ruzie hebben gehad om een vrouw.

Agenten ging zondag rond 11.30 uur af op de melding van een schietpartij in een woning aan de Vierde Haren in Den Bosch. Bij aankomst bleek het slachtoffer al overleden. Later die dag viel het arrestatieteam het huis van de verdachte binnen aan de Pastoor van den Boomstraat in Berlicum. De 56-jarige verdachte werd zwaargewond aangetroffen en overleed even later. Op zijn Facebookpagina stond een afscheidsbrief.

Ruzie om een vrouw

De Berlicummer zou ruzie hebben gehad met zijn jongere broer over een vrouw. Of dat klopt en waar de ruzie dan precies over ging, is niet duidelijk. “De aanleiding voor de incidenten ligt waarschijnlijk in een conflict tussen hen beiden. Daarover worden vanwege de privacy van alle betrokkenen geen verdere mededelingen gedaan”, aldus de politie. In het huis van de 56-jarige verdachte is een wapen gevonden.

Scroll naar boven