Man rijdt dakloze vrouw met hond aan, sleept lichaam 13 kilometer achter zich aan

Man rijdt dakloze vrouw met hond aan, sleept lichaam 13 kilometer achter zich aan

In de Amerikaanse staat Californië is een man (38) aangehouden die ervan wordt verdacht een dakloze vrouw te hebben aangereden met zijn pick-uptruck. Het lichaam van de vrouw (29) werd vervolgens zo’n 13 kilometer meegesleept. Dat meldt ABCNews.

Het slachtoffer liep op klaarlichte dag met een winkelwagentje en een aangelijnde hond, toen ze plots werd aangereden. Na de botsing besloot de verdachte Shawn Ginder niet stoppen. Met het lichaam onder zijn voertuig geplakt, reed hij zo’n 13 kilometer door.

Uiteindelijk stopte de man op een parkeerplaats bij een hotel, waar hij bij de receptie om een kamer vroeg. Toen bleek dat het hotel vol was, startte hij zijn wagen en reed achteruit. Op dat moment rolde het levenloze lichaam van de vrouw onder het voertuig uit. Een omstander belde politie, maar Ginder reed wederom weg.

Vluchtpoging

De politie wist de zwaarbeschadigde truck uiteindelijk te lokaliseren bij een appartementencomplex. Ginder probeerde in eerste instantie te vluchten, door vanaf de derde etage van het complex naar beneden te springen. Bij zijn sprong raakte de man zwaargewond. Hij is aangehouden en naar het zieknhuis overgebracht.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven