Man plaatst verlovingfoto’s van ex-vrouw online – het is zijn bijschrift dat aandacht trekt

We hebben misschien veel lastige dingen die we in het leven meemaken, maar een echtscheiding is één van de moeilijkste dingen die we kunnen ervaren. Dat is vooral wanneer kinderen erbij betrokken zijn. Emoties hebben de neiging hoog op te lopen en vergeten argumenten komen plotseling boven water. Het duurt niet lang voordat we onze aandacht verliezen op wat het belangrijkst is.

Blake Higginbotham is maar al te bekend met dat scenario. Hij en zijn ex-vrouw hebben een paar jaar geleden een rommelige scheiding doorgemaakt en hoewel ze op dat moment een hekel aan elkaar hadden, is hun relatie vandaag heel anders. Ze proberen de dingen op een vriendelijke manier te houden vanwege hun 3 kinderen.

Op een dag zag Blake online foto’s van zijn ex-vrouw met een nieuwe verlovingsring. Hij was begrijpelijkerwijs bezorgd over het vooruitzicht dat zijn ex-vrouw met een andere man zou trouwen. Hij deelde de verlovingsfoto’s met een bijschrift dat vol emoties zat. Het gaat nu viraal om de juiste redenen.

Blake deelde de verlovingfoto’s van de betrokkenheid van zijn ex-vrouw op Facebook en schreef:

“Dit is mijn ex-vrouw. De moeder van mijn drie kinderen. De vrouw die alle drie van mijn kinderen op deze wereld bracht. We zijn jong getrouwd, hadden drie prachtige kinderen en hadden een bittere scheiding. ‘

“Drie jaar later is die relatie heel anders. We delen de kinderen gelijkmatig en ondersteunen hen bij alles wat ze doen. We handelen als een team.

De man met wie ze is, is een geweldige kerel. Hij is geweldig voor mijn kinderen en zij houden van hem tot de dood. Als vader kon ik om niets meer vragen. Ik wens jullie allebei het allerbeste. Ik ben dankbaar voor veel dingen, inclusief jullie relatie.

Aan iedereen die is gescheiden, moedig ik je aan om dit vanuit een andere hoek te bekijken. Alleen omdat je jullie relatie niet werkte, wil nog niet zeggen dat je geen mama en papa kan zijn. ‘

Blake en zijn ex-vrouw hebben nu een betere relatie. Hoewel ze niet als een getrouwd stel werkten, wilden ze dat hun kinderen een beter leven hadden met beide ouders.

Ze vormen een goed voorbeeld van teamwork en hun kinderen zullen er de rest van hun leven van profiteren.

Co-ouderschap is niet altijd de gemakkelijkste optie en soms is het zelfs niet eens mogelijk. Voor Blake’s familie was het echter de perfecte keuze. Ze begrijpen dat er soms moeilijke situaties ontstaan, maar met liefde en geduld kan alles mogelijk zijn.

Bron: Boreddaddy