Maak kennis met Raymond en Joanne Fortunado. Het stel uit de Filipijnen had het geweldige plan om samen op vakantie te gaan, naar Coron, Palawan. Klinkt als een super romantische vakantie, vind je ook niet? Toch ging het niet helemaal zoals ze allebei gehoopt hadden, tot groot genoegen van het internet.

Gedwongen afzeggen

Joanna is echter een freelance model, en moest hun vakantie gedwongen aan zich voorbij laten gaan door een belangrijke klus. Volgens een Filippijnse nieuws website moest het model de hele vakantie afzeggen, tot groot ongenoegen van haarzelf als haar vriendje.

Maar toch waren de plannen al gemaakt. Tickets en hotel geboekt, dus besloot Raymond maar alleen op vakantie te gaan zonder zijn vriendin. Toch wilde hij koste wat kost zijn huwelijksbelofte nakomen, namelijk de belofte dat zijn vrouw overal mee naartoe zou gaan.

Op vakantie met kussen

Raymond besloot de meest charmante foto van zijn vrouw op een kussen te plakken en mee te nemen op vakantie, zodat hij altijd naar haar stralende gezicht kon kijken. Hij deelde de avonturen die hij met het kussen beleefde op Facebook, voor de hele wereld om van mee te genieten.

BEKIJK OOK  Één op de drie jongeren houdt tijdens het uitgaan geen rekening met coronamaatregelen

En zoals je je kan voorstellen zorgde dat voor een hele hoop hilarische plaatjes. Het kussen ging namelijk letterlijk overal mee naartoe. Uiteten, naar het strand en zelfs tijdens het snorkelen. Raymond is wat je noemt de perfecte echtgenoot. Zou zijn vrouw er net zo om hebben moeten lachen?

Ken jij iemand die ook wel zo’n actie zou kunnen uithalen? Laat het ons weten in de reacties, en vergeet dit artikel niet te delen op Facebook als je net zo hebt moeten lachen als wij!


Like it? Share with your friends!