Man ontmaskert nep-bedelaar bij de LIDL en mept hem uit zijn rolstoel

Man ontmaskert nep-bedelaar bij de LIDL en mept hem uit zijn rolstoel

Niks is zo vervelend als bedelaars die geen hol mankeren. Helaas kunnen we nooit aan de buitenkant zien of iemand echt hulpbehoevend is, of zichzelf alleen maar zo voordoet. Er zijn ook weinig mensen die zo’n zielepoot uittesten.

Nep-bedelaar

De man in onderstaande video, doet dat echter wel. Wat we zien lijkt op het eerste oog een zielig mannetje, die geld vraagt voor de ingang van de Lidl.

Hij zit er beteuterd bij in een rolstoel en vraagt mensen die boodschappen doen om een kleine gift. Want hij is heel zielig. Tenminste, zo doet hij zich voor.

Paar klappen

Een kleerkast zonder t-shirt herkent de man echter. Hij lijkt te weten dat de bedelaar helemaal niets mankeert en stormt erop af.

Na een (erg kort) gesprekje, besluit de man actie te ondernemen. Na een flinke pets in zijn gezicht, trekt hij de ‘bedelaar’ vakkundig uit zijn rolstoel.

De man stribbelt nog een beetje tegen, maar heeft al snel door dat hij de razende kleerkast niet de baas kan zijn. Het geld dat de man heeft afgetroggeld, valt op de grond. De man zelf trouwens ook. Wat blijkt!? Jezus heeft hem spontaan genezen. Hij kan weer lopen!

Bekijk de beelden hieronder en deel dit bericht op Facebook, zodat nog veel meer mensen dit staaltje karma kunnen zien en weer verder kunnen delen 🙂

 

Scroll naar boven