Man ontdekt geheime kamer onder zijn woning, schrikt zich kapot als hij de deur opent

Man ontdekt geheime kamer onder zijn woning, schrikt zich kapot als hij de deur opent

Een man heeft een verhaal gedeeld op het populaire forum Reddit over de ontdekking van een geheime kamer onder zijn woning. 

De man woont al twee jaar in de woning en kreeg onlangs last van een lekkage. Hij liep naar de kelder om de oorzaak te onderzoeken en keek daarbij in een kruiptuimteventilatieopening.

Hij schrijft: ”Op onze documenten staat slechts een kelder van 10 bij 10. Hier bevinden de boiler en de verwarming zich. Ook tijdens de woninginspectie heeft niemand verteld dat er een extra ruimte bestaat.

Geheime kamer

In de kelder staat een opslagkast. ”Daar hebben we nooit iets achter gezocht. Maar nu blijkt er een trap achter te zitten, die naar een geheime kelder leidt. Het is compleet met een solide permanente vloer.”

De man is de kamer, die was afgesloten, uiteindelijk binnen gegaan. Hij stuitte op een krant uit 1987, kapotte stoelen, een bedframe en ‘huiveringwekkende persoonlijke spullen’.

Found a secret basement in my home of two years.

”Ik vond een notitieboekje, voedsel en enkele griezelige boekjes over ‘verkrachting en incest’. Achter een muurtje lag nog een vieze deken.”

Vorige bewoners

De man is zich rot geschrokken. ”De vorige bewoners, twee ouders en twee kinderen, moeten de kelder afgedicht hebben voordat het huis werd verkocht.

Inmiddels heeft de man onderzoek gedaan naar deze mensen. Hierbij is hij op een enorme tragedie gestuit. ”Het meisje (30) kwam om in een tornado.

De vader en moeder overleden respectievelijk in een verzorgingstehuis en ziekenhuis. De 55-jarige geestelijk gehandicapte zoon is nooit verhuisd, maar overleed op de dag van de begrafenis van zijn moeder.”

Dichtgetimmerd

”Doordat de vorige bewoners niet meer leven, zal ik er nooit achter komen waarom de kelder dichtgetimmerd en afgesloten was.”

”Ik wil graag weten wat hier is gebeurd. Nu ik deze kamer heb gevonden, voel ik me niet meer fijn in mijn eigen woning. Ik twijfel of ik hier wil blijven wonen.”

”Hier moeten vreselijke dingen gebeurd zijn, dat kan niet anders als ik zie wat ik heb aangetroffen.”

secret basement in my home of two years. MORE PICS.

Scroll naar boven