‘Harold is mijn vriend’

“Als we Harold missen wanneer hij komt, zal hij altijd een extra rondje rijden om langs onze garage te komen.” zei Julie. “Ik heb van andere buren horen zeggen dat Harold zelfs op je deur komt kloppen als de ophaaldag rond een feestdag is en je bent vergeten je vuilnis buiten te zetten.”

Op een maandag vroeg Julie’s vader of ze hem kon helpen een stoel naar buiten te dragen, zodat hij bij Harold kon zitten.

‘Toen we naar het einde van de oprit liepen, hield mijn vader me tegen en zei:’ Harold is mijn vriend. Hij is religieus en ik zou graag een moment bij Harold willen zijn, zodat we voor je kunnen bidden. “Ik gaf hem zijn ruimte en liep terug naar de veranda met mijn ogen vol tranen.”

‘Ik herinner me dat ik bij mezelf dacht toen ik terugliep naar de veranda, dat het niet uitmaakt welke ziekte mijn vader heeft, het zal nooit zijn liefde voor mij wegnemen.

“Ik probeer alles in mijn macht om de tranen te stoppen. Toen kijk ik achterom en zag Harold op zijn knieën naast mijn vader in de stoel zitten, en op dit moment was er geen einde aan mijn tranen.

‘Er is zoveel goeds in deze wereld en het begint met eenvoudige daden van vriendelijkheid. Harold, bedankt voor je vriendelijkheid en gebeden. Ik zal dit moment nooit vergeten. ”

Wat een geweldige man is Harold om zijn drukke dag te doorbreken om met haar vader te bidden. Het verschil dat hij heeft gemaakt met deze familie is enorm. Bedankt Harold! Deel alsjeblieft dit hartverwarmende verhaal om hem eer te bewijzen.

Bron: Love What Matters

Wat vind jij? Reageer hieronder