Man met Alzheimer wacht op vuilnisman – dochter begint te huilen wanneer vuilnisman arriveert

Voor moeder (Julie Bick) was de tijd die ze doorgebracht met haar geliefde ouders heel waardevol. Ze groeide op in de buurt van haar moeder en vader en die sterke band ging verder toen ze volwassen werd. De moeder van Julie stierf onverwachts en ze was diepbedroefd. Maar het veroorzaakte in haar een nog grotere wens om zoveel mogelijk tijd met haar vader door te brengen.

Maar de tragedie trof Julie opnieuw toen amper een jaar nadat ze haar moeder was verloren, haar vader Alzheimer kreeg. Haar leven veranderde op dat moment toen ze besloot bij haar vader in te trekken en zijn verzorger te zijn.

Het was in die tijd dat een complete vreemdeling Julie een eenvoudige daad van vriendelijkheid toonde die uiteindelijk de wereld voor haar betekende.

Julie Bick is een moeder van twee kinderen (Carlee en Brantlee) met de leeftijd van 10 en 8. Toen haar vader Alzheimer kreeg (de meest voorkomende oorzaak van dementie) aarzelde ze geen moment om bij hem in te trekkenen zijn verzorger te zijn.

“Het was iets waar ik echt niet op voorbereid was,” vertelde Julie aan Love What Matters. “Ik heb mezelf gezegd wat er ook gebeurt, ik zal er altijd zijn voor mijn vader. Ik heb nooit veel tijd met mijn moeder kunnen doorbrengen omdat haar overlijden plotseling gebeurde. ‘

Julie en haar kinderen werden zijn verzorgers.

‘Mijn vader was hier zo blij mee,’ zei Julie. “Hij is zo’n lieve man die vrienden maakt met iedereen waarmee hij in contact komt.”

Julie heeft hard gewerkt om alles bij elkaar te houden, want ze was moeder, verzorger en kostwinner. Het was een moeilijke balans en soms voelde Julie veel stress. Maar met de band die ze hadden, kon de vader van Julie niet anders dan merken dat er iets mis was.

Toen ze ontdekte dat zij met Alzheimer het liefst een strak schema volgde, hielp Julie haar vader vast te houden aan die routine. Elke maandag bezocht haar vader de vuilnisman Harold, die een zeer vriendelijke man was die het onmogelijke deed om zijn gemeenschap te dienen. Wat Julie niet wist, was dat Harold van plan was iets te doen voor haar vader. Lees het op de volgende pagina!