Man loopt voedselbank binnen en begint geld uit te delen aan klanten

Man loopt voedselbank binnen en begint geld uit te delen aan klanten

Een zeer emotionele gebeurtenis gisteren bij de voedselbank in Hoorn. Een onbekende man heeft daar gisteren geld uitgedeeld aan wachtende klanten.

Ooggetuigen vertellen aan het Noordhollands Dagblad dat zij in de rij stonden te wachten, toen er opeens een witte BMW het terrein op reed. ”Ook het interieur van de auto was helemaal wit en er zat een hele knappe man in”, vertelt een vrouw die het allemaal heeft zien gebeuren.

We stonden in de auto naast hem geparkeerd. Hij stapte uit en liep in de richting van de stoet wachtende mensen. Toen zijn wij ook even uitgestapt om te kijken wat hij ging doen. In de rij stonden ook kennissen van ons. En we keken op en zagen dat hij iets aan het uitdelen was. Het waren briefjes van 50 euro.”

Mysterie

De mensen wisten niet wat ze meemaakten en begonnen te applaudiseren voor de man. Ook vlogen ze hem om zijn nek. ”De ontvangers waren buitengewoon enthousiast. En de rij was lang genoeg. Er stonden ongeveer dertig mensen en hij heeft het merendeel van de mensen geld gegeven.

Niemand weet echter wie de man is. Hij heeft zijn identiteit niet bekendgemaakt en heeft tegen niemand verteld hoe hij heet.

Scroll naar boven