Man loopt drie maanden met hangslot om zijn pipi: Ex-vriendin wil sleutel niet geven (video)

Man loopt drie maanden met hangslot om zijn pipi: Ex-vriendin wil sleutel niet geven

Een Spaanse man uit Barcelona heeft maar liefst drie maanden lang rondgelopen met een hangslot om zijn pipi. Acht maanden geleden hadden de man en zijn toenmalige vriendin het slot gekocht. De bedoeling was hun leven tussen de lakens te verbeteren.

De man droeg het slot af en toe, en zijn partner was de enige die de sleutel had. Maar toen gingen de twee uit elkaar, terwijl de man het slot nog om zijn jongeheer had zitten.

Tot zijn verbazing kreeg hij de sleutel niet. Na drie maanden ruziemaken, had hij de sleutel nog steeds niet. Al die tijd bleef het slot om zijn leuter hangen.

Man loopt drie maanden met hangslot om zijn pipi: Ex-vriendin wil sleutel niet geven

Hij sliep en douchte ermee, maar had het dus ook om op zijn werk. Na die drie maanden was de sleutelopening dichtgeroest. Er was nog maar een mogelijkheid: naar een tattoo- en piercingshop in de hoop dat een werknemer daar het slot zou kunnen verwijderen.

Vrij!

De tattoeëerder, La Tuerta Piercer, deelde de beelden op TikTok (voordat er weer comments komen dat het allemaal ‘nep’ is). In de video staat de man met zijn rug naar de camera gedraaid.

In de tussentijd loeren meerdere medewerkers nauwkeurig naar de jongeheer van de man. Een van de medewerkers, Alex, vraagt: ”Het is erg verroest. Je hebt er natuurlijk mee gedoucht, toch?”

Uiteindelijk is het gelukt om het slot open te breken. Het kostte wat moeite en een paar klappen met een hamer, maar de man is nu weer vrij.

Hoe deze man het in vredesnaam drie maanden heeft volgehouden met een slot om zijn jodocus is een vraagt die alleen hij zelf kan beantwoorden.

Maar goed, mocht jij ooit van plan zijn om je pipi op slot te doen: Doe het niet. En geef zeker niet de enige sleutel af aan je vriendin. Onderstaand de beelden:

@latuertapiercer 😱Un candado ahí abajo, una llave perdida y un final felix. Tu hubieses aguantado tanto? Porque yo hubiese entrado en paníco nuclear 😂😂😂 #candado #bds #cosasquepasan #exnovio #piercing #newpiercing #barcelona #madremia ♬ original sound – LA TUERTA

Scroll naar boven