Man lokt meisje (12) en sleurt haar de bosjes in

Nederland is al lang geen leuk land meer om te leven. Alles is stervensduur, we hebben te maken met een regering waar een groot gedeelte van de bevolking totaal geen vertrouwen in heeft en dagelijks gebeuren er de meest tragische dingen.

Bosjes

Op De Telegraaf lezen we een nieuwtje waarvan onze magen omdraaien. In Alkmaar is een 19-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van een weerzinwekkend feit.

De man zou een een meisje van 12 op klaarlichte dag de bosjes in hebben gesleurd in het Kennemerbolwerk ( een park in Alkmaar) en haar bruut hebben verkracht. De autoriteiten zijn een grootschalig onderzoek gestart naar het voorval dat de hele buurt schokt.

Volwassen man lokt meisje (12) en sleurt haar de bosjes in

Bolwerk

Het Kennemerbolwerk staat bij omwonenden al langer bekend als problematisch. Er is veel overlast door mensen die aan lager wal zijn geraakt.

Deze mensen gebruiken verdovende middelen, zorgen voor geluidsoverlast en doen hun kleine en grote behoeftes gewoon in het openbaar.

Sociale media

Het meisje (12) zou in contact zijn gekomen met haar belager via sociale media. Wanneer er sprake is van online benadering door een volwassene jegens een kind, waarbij de intentie is om het kind te ontmoeten en er s*ksuele dingen mee te doen, is er sprake van ‘grooming’.

Opletten!

De autoriteiten willen ouders met kinderen op het hart drukken om goed op te letten wat kinderen op sociale media doen. ”Accepteer nooit zomaar vriendschapsverzoeken van vreemden.”

”Voel je niet verplicht om contact te onderhouden met vreemden en luister naar je gevoel. Als je het niet vertrouwt, grijp dan meteen in.”

Scroll naar boven