Man leeft 46 dagen op alleen bier – verliest bijna twintig kilo

Een koud biertje drinken na een dag hard werken op een warme dag voelt natuurlijk heerlijk. In de zon zitten en die vitamine D zijn ding laten doen terwijl je nipt aan die heerlijke gouden rakker – wie is daar nou geen fan van?

Bier drinken

Je zou willen dat het moment voor altijd zou duren, maar zoals we allemaal weten is het gewoon niet haalbaar en gezond om de hele dag te drinken. Toch heeft een man uit de VS deze taak op zich genomen. Zijn naam is Del Hall en hij overleefde 46 dagen lang alleen maar op bier.

Het vreemde aan het verhaal is, is dat hij daarbij bijna 20kg verloor, aldus LadBible. Van maart tot april dronk Del niets anders dan bier. De inspiratie voor zijn vreemde dieet kwam van 18e-eeuwse monniken in het oude Duitse Beieren.

Beeld: Instagram/sgtdel

Veel voordelen

Del verloor gewicht door slechts 46 dagen bier te consumeren zonder één keer vals te spelen tijdens zijn innovatieve dieet. Hij zegt hierover: “Ik ben van plan om door te gaan met afvallen door middel van een protocol van intermitterend vasten en portiecontrole.”

Del werkt, geloof het of niet, in een bierfabriek, en zijn liefde voor het drankje is net zo sterk als altijd, ondanks het feit dat hij het ongeveer anderhalve maand non-stop heeft gedronken. Zijn liefde voor het gouden drankje steekt hij niet onder stoelen of banken:

“Nee, ik hou echt van bier, en ik zal nooit moe worden van bier. Dus toen ik mijn eerste maaltijd na het dieet at, spoelde ik alles weg met een biertje”, zegt Del. Het dieet bestond uit water in de ochtend en vervolgens tussen de twee en vijf biertjes gedurende de dag.

Op de vraag of Del het aanraadt aan iemand, is hij duidelijk: “Nee, ik zou anderen niet aanmoedigen om het te proberen. Er zijn waarschijnlijk andere, betere manieren om af te vallen die ook gezonder zijn,” sloot hij af.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven