Man laat penisvergroting doen bij nep-arts zonder medische ervaring, en dat loopt niet goed af

De Duitse cateringmedewerker Torben K. (46) uit Solingen is aangehouden. De man deed zich voor als een ervaren cosmetisch chirurg met penisverlengingen als expertise. Een patiënt die hij een grotere pipi wilde geven, is hieraan bezweken.

Neparts

We lezen het tegenwoordig steeds vaker; mannen die ontevreden zijn over het formaat(je) dat ze beneden hebben hangen en hun kleine vriend groter willen laten maken.

De 46-jarige Torben K. deed zich op het internet voor als plastisch chirurg. In werkelijkheid was hij een cateringmedewerker zonder enige medische ervaring.

Hij adverteerde er flink op los en maakte mensen wijs dat hij hen tegen betaling zou kunnen helpen aan een groter formaat.

Een wanhopige man van 32 jaar benaderde K. Hij was ontevreden over zijn kleine vriend en smeekte de neparts om hem te helpen.

Man laat penisvergroting doen bij nep-arts zonder medische ervaring, en dat loopt niet goed af

Siliconen

K., die geen enkele medische kennis heeft, liet de man naar zijn woning komen. Daar injecteerde hij het lid van de man met siliconenolie.

Maar in plaats van te vertrekken met zijn droomformaat, kreeg de arme man eenmaal thuis direct ademhalingsproblemen.

Daarop ging de man direct naar de eerste hulp, waar hij in totaal zeven maanden op de afdeling intensieve zorg doorbracht. Recent is de man bezweken aan bl0edvergiftiging en aan lever- en nierfalen.

Rechtbank

Volgens Torben K. heeft hij niets verkeerd gedaan. ”Ik heb alleen gevraagd waar hij (de patiënt) om vroeg.” De aanklager is een andere mening toegedaan.

”Het feit dat de man om een behandeling vroeg, is vanuit ons standpunt niet relevant. De verdachte heeft op zeer immorele wijze gehandeld.”

In de rechtbank van Wuppertal kwam ook de zus van het slacht0ffer aan het woord. Volgens haar had haar broer twijfels bij K., maar zou die laatste hem hebben overtuigd.

Vijf jaar

Op 28 augustus is de neparts veroordeeld tot vijf jaar. Hij is schuldig bevonden aan het veroorzaken van zwaar lichamelijk letsel.

Uit onderzoek kwam naar voren dat Torben in maart van dit jaar nog een tweede man ‘behandelde’. Op de vraag met welk type siliconenolie hij dat deed, weigerde K. antwoord te geven. K. heeft de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen, aldus Bild.

Over de auteur