Man laat hoogzwangere vrouw en peuter achter, gaat op vakantie

Man laat hoogzwangere vrouw en peuter achter, gaat op vakantie

Een Britse vrouw vraagt om advies van mensen nadat haar man haar vertelde dat hij op vakantie gaat. De vrouw is echter hoogzwanger en kan elk moment bevallen. Doordat hij op vakantie gaat, mist hij mogelijk de bevalling.

Man laat hoogzwangere vrouw en peuter achter, gaat op vakantie

Golfen

De vrouw heeft haar verhaal gedeeld op het populaire Britse forum Mumsnet. Ze schrijft dat ze hoogzwanger is en dat zij en haar man al een dochter hebben van 18 maanden. Desondanks heeft haar man besloten om een week op vakantie te gaan. Hij gaat golfen met vrienden.

“We verwachten ons tweede kind in twee weken. In plaats van de vakantie te annuleren, zegt hij dat ik het wel red. Ik heb weinig steun van familie en ik ben al vrij moe omdat ik bijna ga bevallen. Nu moet ik ook nog alleen voor onze dochter zorgen. En die slaapt niet goed, terwijl ik al mijn slaap nodig heb.”

Prioriteiten

Ze vervolgt: “Ik wil hem eigenlijk vragen om niet te gaan. Hij heeft deze vakantie al ver van tevoren geboekt, maar ik vind dat hij andere prioriteiten hoort te hebben. Hij ziet het niet vanuit mijn perspectief. Hij is banger om het golfweekje te missen dan dat hij erover in zit of ik me wel red.”

De vrouw schrijf ook dat haar vriendinnen perplex staan van het nieuws dat de man lekker op vakantie gaat. Toch twijfelt ze over wat ze moet doen: hem laten gaan of hem thuishouden.

Scroll naar boven