Man krijgt bezoek van geest, bewakingscamera legt alles vast op beeld

Man krijgt bezoek van geest, bewakingscamera legt alles vast op beeld

De Britse vorkheftruckchauffeur Rob Williams uit Cornwall wilde op 13 november jongstleden naar bed gaan, toen hij een seintje kreeg op zijn telefoon dat ‘iets’ zijn deurbelcamera met bewegingssensor had geactiveerd.

“Mijn buitencamera’s slaan aan op elke beweging rondom mijn woning, dus ze beginnen duidelijk alleen met opnemen als er iets fysiek aanwezig is”, zo vertelt de 39-jarige man tegen de Britse krant The Mirror.

De camera staat afgesteld op de trap richting zijn apartment. Toen Rob de beelden bekeek, kreeg hij de schrik van zijn leven. Er leek namelijk een persoon onderaan de trap te staan.

Man krijgt bezoek van geest, bewakingscamera legt alles vast op beeld

 

Doorzichtige gedaante

Toen Rob goed keek, dacht hij geen ‘echt’ persoon te zien maar een doorzichtige gedaante. Rob is er van overtuigd dat het een geest was. Toen het licht na twintig seconden automatisch uitging, was de gedaante eveneens verdwenen.

Rob zegt verstijfd van angst te zijn geweest. “Ik geloofde het niet en heb de beelden nog zeker 10 keer bekeken. Ik zag niet precies wat het was, maar het had de uiterlijke kenmerken van een persoon. Je ziet duidelijk een hoofd.”

Direct na zijn waarneming heeft hij in paniek zijn vriendin gebeld. Via WhatsApp stuurde hij haar de opname van de camera waarop zijn vriendin antwoordde: “Wat is dat in godsnaam!?”

Sinds 13 november durft Rob niet meer zonder licht te slapen. Hij is doodsbang dat wat hij gezien heeft nog een keer terugkomt.

Medium

Rob postte de bewakingsbeelden op zijn sociale media en werd recent gecontacteerd door een ‘medium’. De vrouw belde hem op en zei dat ze had gecommuniceerd met de gedaante. Ze verzekerde hem dat het gaat om een verpleegster uit een voormalig verpleeghuis, dat op slechts 30 seconden loopafstand van Rob’s woning staat.

Scroll naar boven