Man koopt broccoli bij de Aldi, krijgt thuis de schrik van zijn leven door wat erin zit

Wanneer je groente en fruit koopt dat is voorverpakt, verwacht je natuurlijk dat alles goed is gecontroleerd door de mensen die daar verantwoordelijk voor zijn. Het laatste wat je wil is exotische dieren in je producten (en in je woning).

Een Britse man kan hier inmiddels over meepraten. Nietsvermoedend kocht Neville Linton een krop broccoli bij zijn lokale Aldi en legde die thuis in de koelkast.

Enkele dagen later wilde hij de broccoli gaan opeten. Toen hij het plastic van de groente afhaalde, merkte hij tot zijn verbazing op dat er een levende slang in zat.

Slangenfobie

Linton, die aan Sky News laat weten dat hij kampt met een slangenfobie, was in alle staten en besloot zijn zus te bellen. Die kwam haar broer meteen te hulp en wist het dier te vangen.

De twee zijn vervolgens naar de Aldi gereden, om verhaal te halen. Linton was bang dat de slang zou ontsnappen en hem of zijn familieleden zou grijpen.

De Aldi heeft sorry gezegd. Linton is een schadevergoeding in het voorzicht gesteld. Maar daar is hij niet content mee en eist nog meer.

Dierentuin

Na de Aldi zijn broer en zus naar de dierentuin van Dudley gegaan. Daar werd duidelijk dat het gaat om een trapslang. Deze zijn niet giftig en leven in Spanje en Portugal. De Aldi heeft toegezegd onderzoek te zullen gaan doen naar het voorval en zal Linton op de hoogte houden.

Niet de eerste keer

Het komt veel vaker voor dat er exotische dieren in producten verstopt zitten. Florence van Huissteden uit Driel kocht in mei dit jaar een zak met voorverpakte sla bij de Aldi.

Eenmaal thuis blijkt bij het openen dat er een slak in de sla zit. Niet erg appetijtelijk wanneer je denkt te gaan genieten van je net gekochte product.

Kikker

En dan is het nog het verhaal van de gepensioneerde Jan Giovinazzo uit het Britse Epsom. Die kocht een tros voorverpakte bananen bij de Lidl.

Thuis wilde ze lekker een banaantje pellen, toen ze ontdekte dat er een exotische kikker in de zak zat. Niet fijn, maar het kan altijd erger.

Spin

Want wat te denken van Craig Harrison (35), een IT-specialist uit het Verenigd Koninkrijk. Hij kocht bananen in een supermarkt van Tesco. Toen hij thuiskwam, zag hij dat er enorme spin tussen het fruit zat. En niet zomaar een spin, maar een Huntsman-spin.

Man koopt broccoli bij de Aldi en krijgt thuis de schrik van zijn leven door wat er in de krop zit

Vind je dit een leuk artikel? Laat natuurlijk een reactie achter en deel dit artikel zodat nog meer mensen het kunnen lezen!

Scroll naar boven