Man komt niet opdagen op date – vrouw klaagt hem aan voor €10.000

Een vrouw genaamd QaShontae H. Short diende in september 2020 een rechtszaak in tegen haar date, Richard Jordan, en beweerde dat de ervaring emotioneel leed bi jhaar veroorzaakte omdat de datum viel op de verjaardag van haar overleden moeder, volgens documenten van TMZ.

Rechtszitting

Tijdens de virtuele rechtszitting via Zoom vertelde rechter Herman Marable Jr. echter aan de vrouw dat ze de rechtszaak bij de verkeerde rechtbank had ingediend. Ook vroeg de rechter aan de man in kwestie, Richard Jordan, of hij zichzelf wilde verdedigen in de zaak:

Jordan vertelde de rechter: “Om eerlijk te zijn, meneer, dacht ik dat dit er gewoon uit zou worden gegooid. We hadden een date – één date – en daarna niets anders en nu word ik aangeklaagd voor $ 10.000. Ik denk niet dat dit verder gaat, en ik denk dat het zonde van je tijd is.”

Bron: YouTube/FOX 29 Philadelphia

Je kan je voorstellen dat het niet lang duurde voordat de conferentie snel uitmondde in een discussie tussen QaShontae en de rechter. Uiteindelijk was hij het zo zat dat hij zijn stem wel moest verheffen.

Geschiedenis van rechtszaken

Uit de rechtbankverslagen blijkt dat de vrouw een lange geschiedenis heeft in het indienen van rechtszaken. In 2020 klaagde ze een politiebureau aan voor maar liefst $ 300 miljoen, en diende ze ook een klacht in tegen AT&T. Al haar verzoeken zijn over de jaren heen afgewezen.

QaShontae Hosomla Short-Brundidge sues Richard Jordan for a bad date - argues with judge

Laat een reactie achter

Scroll naar boven