Man is zijn kunstgebit kwijt – Maar dan ziet hij zijn hondje opeens naar hem glimlachen..

Niet alleen zijn honden geweldige dieren, maar het zijn vaak ook de beste vrienden van de mens. Ze zijn altijd loyaal, zorgen ervoor dat we ons beter voelen als we ons niet goed voelen en laten ons vaak lachen. Vooral de hond in dit verhaal is een goed voorbeeld van honden die ons aan laten lachen.

Eunice, een oude man die een hondje heeft genaamd Maggie, zat een dutje te doen op zijn bank. Maggie zag hem slapen en liet hem maar met rust. Vanwege zijn leeftijd heeft hij een kunstgebit, die hij niet in had toen hij het dutje aan het houden was. Kunstgebitten kun je in dit opzicht vergelijken met sokken, je bent ze namelijk altijd kwijt.

Toen Eunice wakker werd, kon hij zijn kunstgebit nergens vinden. Hij besloot zijn zoektocht te starten, op zoek naar zijn kunstgebit. Hij begon aan zichzelf te twijfelen. Misschien had hij ze gewoon op een andere plek neergezet en vergeten? Verbaasd bleef Eunice zijn zoeken naar zijn kunstgebit, maar helaas kon hij ze nergens vinden.

Toen hij Maggie zag schoot hij in de lach. Hij zag Maggie naar hem glimlachen als nooit tevoren. Na zijn zoektocht bijna opgegeven te hebben heeft hij zijn kunstgebit toch gevonden. Toen wij de foto’s zagen kwamen wij niet bij van het lachen. Heeft dit verhaal jou ook zo laten lachen? Deel dit met je vrienden/familie!

Bron: Daily Mail