Man is klaar met het bouwen van zijn hondenhek en laat zijn hond uit om het te testen

Honden houden er van om naar buiten te gaan om wat frisse lucht en beweging te krijgen en voor verantwoordelijke eigenaren betekent dit dat ze ofwel aangelijnd moeten zijn en een wandeling moeten maken of naar het hondenpark moeten gaan. Tenzij ze natuurlijk een stevige hondenhek hebben geïnstalleerd waarmee de hond vrij kan rondlopen en veilig de tuin kan verkennen.

Een man besloot dat zijn beste vriend, een schattige hond genaamd Stella, kon profiteren van hun tuin. Hij redde Stella nadat ze haar in een afvalcontainer had gevonden en zag hoe ze graag rondrende, toen besloot hij dat ze een plek nodig had om in te spelen.

Wetende hoe graag Stella hield van springen, probeerde hij uit te vogelen hoe hoog ze kon springen voordat hij naar buiten ging en een hek kocht. Nadat hij het nieuwe hek had neergezet, kon hij het niet laten en bewonderde het en de video die hij plaatste, toont het eindresultaat van al zijn harde werk en inspanning.

Hij is op de achtergrond te horen: “Ja, net klaar met het bevestigen van dit hek. Vrij trots al zeg ik het zelf om Stella in de tuin te houden. ”

Terwijl Stella aan het rennen is, vliegt ze vlak langs de camera en springt over het nieuwe hek in één keer met heel veel ruimte tussen haar en het hek in!!

Enkele seconden later zegt de man “Verdorie”. Het is de perfecte reactie op het moment en men kan zich alleen maar voorstellen wat een verbijsterde blik hij op zijn gezicht moet hebben. Stella: 1 Hek: 0. Bekijk de beelden hieronder:

Uiteindelijk ging het hek niet verloren. De man gebruikte het uiteindelijk voor zijn kleinzoon voor “een boomhut met een zip-line”. Deze video laat zien hoe behendig sommige honden kunnen zijn! Laat deze hilarische video zien aan andere hondenliefhebbers en iedereen die de hilariteit van het moment kan waarderen.