Man in Eindhoven zwaargewond na mishandeling met bijl en ijzeren pijp

In Eindhoven is even na middernacht een man door twee anderen zwaar mishandeld. Het slachtoffer kreeg klappen met een hakbijl en een staaf, aldus berichten op het AD.

Kopschoppers

Het lijkt een vreselijke trend te worden dat daders daders nog natrappen op de grond. De man werd na het incident zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Wat hij precies heeft opgelopen is nog onduidelijk.

Bewoners kregen lucht van het incident nadat zij in de nacht van zondag op maandag wakker werden van geschreeuw. Nadat de hulpdiensten waren gebeld zetten de daders het op een lopen. De man schreeuwde om hulp en schreeuwde om de politie.

Het incident is gefilmd door een van de bewoners uit de straat. De beelden zijn inmiddels gedeeld met de politie. Op de beelden was te zien dat een van de daders een bivakmuts droeg. Waarom het incident plaatsvond is tot dusver niet duidelijk. Momenteel loopt het onderzoek nog. De politie heeft dan ook om nieuwe beelden gevraagd van bewakingscamera’s uit de straat van het appartementencomplex.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven