Man heeft trio met prostituees maar kan niet betalen, Alkmaarse raamexploitant heeft unieke oplossing

Man heeft trio met 2 dames maar kan niet betalen, Alkmaarse raamexploitant schakelt snel

Een man uit Alkmaar had onlangs een vier uur durend trio met twee prostituees, maar bleek achteraf veel te weinig geld bij zich te hebben. In plaats van de verschuldigde 1.100 euro, toverde hij een bedrag van 325 euro tevoorschijn. Met de belofte het resterende bedrag later te voldoen, liet hij zijn telefoon als borg achter.

Zorgpas in telefoonhoesje

Niet veel later werd het raamexploitant Frans Snel duidelijk dat de vogel was gevlogen. In het hoesje van de telefoon bleek echter de zorgpas van de man te zitten, waardoor zijn naam en adres pijlsnel achterhaald werden. Snel schakelde direct door en meldde zich bij een gerechtsdeurwaarder. Die spoedde zich naar de woning van de man en kreeg hem zover het resterende bedrag van 775 euro plus deurwaarderskosten te betalen.

Man heeft trio met 2 dames maar kan niet betalen, Alkmaarse raamexploitant schakelt snel

Bos bloemen

Dat de deurwaarder zo snel in actie is gekomen, spreekt Snel enorm aan. Tegenover NH Nieuws laat de exploitant weten dat het betreffende bureau binnenkort ‘’een bos bloemen’’ kan verwachten namens de twee dames. ‘’Dat deze deurwaarder het opnam voor deze sekswerkers is naar mijn mening uniek. Zelf had ik nooit verwacht dat mijn verzoek zou worden aangenomen.’’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven