Man had seks met meer dan 1.000 auto’s, nu getrouwd met VW Kever

Man had seks met meer dan 1.000 auto's, nu getrouwd met VW Kever

Edward Smith is vermoedelijk de bekendste mechanofiel te wereld. De inmiddels 72-jarige Amerikaan voelt zich al 57 jaar lang aangetrokken tot machines en heeft naar eigen zeggen seks gehad met meer dan 1.000 auto’s, alvorens hij in huwelijk trad met een witte Volkswagen Kever met koosnaampje Vanilla.

De mechanofiel verliest zijn hart al sinds zijn tienerjaren aan tal van machines. Hij werd verliefd op vliegtuigen, treinen, auto’s en helikopters. De helikopter was overigens erg speciaal. Het gaat om een helikopter uit Airwolf, waarmee hij in het geniep een vluggertje heeft gehad.

In totaal zegt de Amerikaan de liefde te hebben bedreven met meer dan 1.000 auto’s. Edward is dus een echte playboy, al is hij inmiddels wat minder wild. Het zal met zijn leeftijd te maken hebben, innige vrijpartijen met machines lijken ons erg intensief.

Niet monogaam

In 2013 besloot hij dat het welletjes is geweest met zijn testosteronjacht. Hij trouwde met een Volkswagen Kever die hij al 30 jaar in zijn garage had staan.

Dat heeft veel losgemaakt, want toen was hij opeens echt verbonden aan de partner van zijn dromen. Bovendien, zo zegt hij, heeft dat zijn gevoelens om vreemd te gaan ernstig verzwakt. Hij rijdt nog wel eens een scheve schaats, maar dat doet hij alleen met zijn Opel GT (1973) met de naam Cinnamon en de Ford Ranger pickup (1993) die Splash heet. Verder is hij trouw aan zijn Kever.

Documentaire

Het kan zijn dat je Edward een keer voorbij hebt zien komen. Hij was namelijk de hoofdpersoon in de documentaire My Car is My Lover. Deze docu werd uitgebracht in 2013, maar sindsdien is Edward nauwelijks veranderd. Toch mooi om te zien, zo’n liefdessucces.

YouTube video player

Laat een reactie achter

Scroll naar boven