Man graaft gat in achtertuin, ziet metalen deur en ontdekt schuilplaats in perfecte staat

Soms, wanneer mensen een huis kopen, vinden ze ergens een verborgen, vergeten schat. Dat is ook gebeurd met de Amerikaanse John Sims uit Tuscon, Arizona. Toen hij de blauwdrukken bestudeerde van het huis dat hij net in 2015 had gekocht, deed hij een speciale ontdekking. De blauwdrukken toonden een ‘extra kamer’ in de achtertuin. Wat hij vond is absoluut buitengewoon!

John Sims had nooit gedacht dat hij zo’n geweldige ontdekking zou doen.

Mysterie

John Sims kocht een nieuw huis in Tucson, Arizona. De vorige eigenaar was een vriend van hem, dus hij wist dat het een goede koop was. Maar toen zijn vriend hem de sleutels van het huis overhandigde, kwam het ook met een vreemde boodschap. Er was een bepaald mysterie rondom het huis – iets dat nog ontdekt moest worden. John besefte niet dat de cryptische boodschap van zijn vriend het begin zou zijn van een reeks gebeurtenissen waar de hele staat Arizona lang over zou spreken…

Blauwdrukken

De blauwdrukken toonden duidelijk een ronde ruimte in de achtertuin. John besloot te gaan graven, hoewel hij geen idee had waar hij naar op zoek was. Al snel raakte zijn schep een stuk metaal. Toen hij het voorwerp volledig had opgegraven, bleek het een ronde metalen deur te zijn. Na enig onderzoek ontdekte hij dat hij een soort bomschuilplaats of stormkelder had ontdekt. Met een beetje hulp van zijn vrienden slaagde John erin de metalen deur te openen. Er verscheen een roestige, oude wenteltrap en John liep voorzichtig de trap de kamer in. Hij eindigde in een grote, koepelachtige ruimte. De kelder bleek in een verrassend goede staat te verkeren. John vond ook een verzameling spullen zoals noodwater en voedsel. Omdat de kelder sinds de jaren zestig niet was geopend, waren deze voorraden duidelijk verouderd.

Ga naar de volgende pagina om te zien wat John met zijn kelder deed en bekijk de video om de speciale vondst van John te zien!