Man gooit naaktfoto’s en telefoonnummer ex-vriendin online, geeft bizarre verklaring

Man gooit naaktfoto's en telefoonnummer ex-vriendin online, geeft bizarre verklaring

Een 33-jarige Rotterdammer is zijn boekje volledig te buiten gaan door meerdere naaktfoto’s van zijn ex uit Spijkenisse in seksadvertenties op internet te plaatsen. Het leven van de vrouw is daarmee verwoest.

Naast de foto’s, had de man ook het telefoonnummer erbij gezet met de tekst dat zijn ex-vriendin dol was op ‘negerlullen’. Als gevolg hiervan werd de vrouw honderden keren gebeld door geïnteresseerde mannen, die graag een avontuurtje met haar wilde beleven.

Bizarre verklaring

In de rechtbank zei de verdachte gisteren dat hij dit heeft gedaan om ‘wraak te nemen’. De knipperlichtrelatie werd vorig jaar november door de vrouw verbroken, waarna de man haar bleef stalken met belletjes en WhatsApp-berichten. Ook is hij dus overgaan tot het plaatsen van seksadvertenties met de foto’s van zijn ex.

”Maar dat had een reden. Als u, mevrouw de rechter, zegt, dat ik haar heb geëxposed, dan wil ik graag vertellen dat zij dat óók bij mij gedaan heeft. Ze heeft rondgebazuind en op sociale media gezet dat ik een kleine lul heb”, vertelde hij aan de rechter.

De inwoonster van Spijkenisse kreeg na het verbreken van de relatie ook dreigementen van de man als ‘Ik steek je huis in brand’ en ‘Ik ga je vermoorden’. Eén keer stond hij voor haar huis, drong haar tuin binnen en vernielde de poort, een ruit en de deurbel.

Taakstraf

Deskundigen omschrijven de man als zwakbegaafd, prikkelbaar en agressief. Bovendien zou hij een beperkt ontwikkeld geweten hebben.

Voor stalking, bedreiging en vernielingen zat hij reeds 46 dagen vast. Hij heeft naar eigen zeggen een ”trauma opgelopen” in de gevangenis, dus daar wil hij niet meer heen. De rechter legde hem een werkstraf op van 120 uur. De komende twee jaar mag hij bovendien niet binnen een straal van vijf kilometer bij zijn ex-vriendin in de buurt komen. Doet hij dit toch, dan volgen er 60 dagen celstraf.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven