Man geeft stiefdochter boete van 300 euro voor niet inruimen van vaatwasser

Een man heeft het wel heel bont gemaakt door zijn stiefdochter een factuur van omgerekend 300 euro in rekening te brengen voor het ‘niet inruimen van de vaatwasser’. Daar bovenop noemde hij haar ook nog ‘dik en lui’.

Vaatwasser

Wanneer je een samengesteld gezin hebt, kan het zo zijn dat het tussen je nieuwe partner en je dochter niet bepaald klikt. Vaak gaat het gelukkig wel goed, maar er zijn uitzonderingen.

Op de Britse website The Mirror staat dat de familie bestaat uit vijf personen. Het gaat om de man, zijn vriendin en haar 3 kinderen. De man had zijn stiefdochter opgedragen om bij thuiskomst van haar werk de vaatwasser in te ruimen, maar de vrouw had net tien uur gewerkt en was het vergeten.

Vaatwasser

‘Dik en lui’

Kan gebeuren zou je denken. Toch? Maar de stiefvader nam geen genoegen met het feit dat zijn stiefdochter moe was na een lange werkdag.

Volgens de beste vriendin van de vrouw, Ellie, zou de man zijn boekje te buiten zijn gegaan door zijn stiefdochter ‘dik en lui’ genoemd te hebben. Ellie weet dit, doordat ze de volgende ochtend een screenshot heeft gekregen van haar vriendin, waarin de stiefvader helemaal losging.

Absurde eisen

Ellie besloot het screenshot op internet te zetten. Hierin staat te lezen: ”Om dit te vergeten ben je mij 280 pond verschuldigd. Die zullen we optellen bij je maandelijkse huurbedrag van 300 pond. Deze maand zul je dus 580 pond moeten betalen. Voor jou is geen andere behandeling dan voor je broer Ben.”

”Wanneer je weigert om te betalen, dan geef ik je week om te vertekken. De bal ligt bij jou. Ik verwacht antwoorden tegen de tijd dat ik vanavond thuis kom.”

Moeder doet niets

De vriendin is ten einde raad en weet ook te melden dat broer Ben, die ook fulltime werkt, geen cent aan huur hoeft neer te leggen. Ook is hij vrijgesteld van huishoudelijke werkzaamheden.

”Ze doet al die tijd moeite om geld te besparen, zodat ze haar studie programmering kan voltooien, maar haar stiefvader is ontzettend moeilijk. Haar moeder helpt haar ook niet, en van haar broers hoeft ze ook geen hulp te wachten. Ze zit vast in een woning met een monster als stiefvader.”

Scroll naar boven