Man gedrogeerd op eigen bruiloft – bruid deelt hartverscheurende video

Een vrouw heeft een video gedeeld van haar man die niet kon praten op hun trouwdag nadat een ‘gast’ van de bruiloft verdovende middelen in zijn drankje deed. De bruid heeft de video gedeeld in de hoop anderen te waarschuwen hun drankje altijd te beschermen.

Schokkende beelden

Op de schokkende beelden is te zien hoe Billy worstelt om zijn woorden uit te spreken en diep ademhaalt terwijl ze hem probeert te troosten. Brandy uit Kentucky, VS, legde uit dat gasten op de bruiloft gemalen Adderall in zijn drankje hadden gedaan. Ze wil hiermee het bewustzijn vergroten.

Gelukkig is Billy er uiteindelijk goed vanaf gekomen, maar het incident heeft hun hele bruiloft belemmerd: “Zijn hart bonsde, zijn hersenen dachten sneller dan dat hij woorden kon vormen, hij probeerde zijn geloften aan mij uit te spreken, maar kon niet nadenken”, schreef ze.

@brandy_billy SHARING THIS VIDEO COULD HELP PREVENT THIS FROM HAPPENING TO YOUR DAUGHTER, MOTHER, SON, OR FRIEND! @NightCap #nightcappartner #coveryourdrink #savealife #prevention #brandybillywedding ♬ Love Me Like You Do – Elena Gray

Opzettelijk gedaan

Ze voegde eraan toe dat mensen op de bruiloft opzettelijk alcohol en Adderall combineerden ‘om harder en langer te feesten.’ Ze realiseerden zich dat dit het geval was nadat ze Billy op drugs hadden laten testen. Na een kort onderzoek wisten ze de dader gelukkig te achterhalen.

Adderall is een stimulerend medicijn en wordt gebruikt om de symptomen van verschillende stoornissen en ziektes te beheersen bij zowel kinderen als volwassenen in de Verenigde Staten. Het medicijn kan door te hoge dosering behoorlijk wat problemen veroorzaken.

Enkele van deze problemen zijn het schaden van het beoordelingsvermogen van een persoon, misselijkheid, braken en uitdroging. Ook kan het je coördinatie, visie en reactievermogen aantasten.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven