Man gebruikt plee als vaatwasser en zet alle borden daarna gewoon in de kast

Man gebruikt plee als vaatwasser en zet alle borden daarna gewoon in de kast

Sommige mensen hebben echt een behoorlijke steek los. En dat is nog zacht uitgedrukt. Soms is iemand niet alleen compleet gestoord, maar ook nog ranzig. Precies zoals de man in onderstaande video, die zijn plee gebruikt als vaatwasser.

Plee

In de video is te zien hoe de man zijn vaat in de plee dumpt. Zijn vaatwasser, die later ook te zien is, is waarschijnlijk kapot. Hij heeft geen zin om zelf af te wassen, en zet zijn smerige vaat gewoon in het toilet. Een keertje doorspoelen en huppakee: alles is schoon.

Alhoewel, schoon is het natuurlijk niet. Verre van zelfs. Dat een toilet zo’n beetje volzit met de allermeeste bacteriën, deert de man blijkbaar totaal niet.

Water is water, toch? En trouwens, nu is de vaat weer schoon. En nog snel ook.

‘Heel makkelijk!’

De man in de video denkt zonder twijfel dat hij een geniale oplossing heeft gevonden. De vreugde in zijn ogen is groot als zijn toilet zijn vaat razendsnel ‘schoon spoelt’.

Je hoort hem nog zeggen: ”Kijk hoe makkelijk dit is! Wat is het probleem?”, terwijl het vrolijk verdergaat met het volduwen van de plee.

Als je slim bent en je kent deze man, kun je eetafspraakjes in het vervolg maar beter afzeggen. Voor je het weet krijg je er gezellig E.coli bij, of iets anders ranzigs.

Afijn, hij heeft met de toilet-vaatwasser wel een nieuwe uitvinding ontworpen. Heb jij geen vaatwasser en/of heb je geen zin de afwas te doen? Je hebt nu een alternatief. Al raden wij dit natuurlijk niet bepaald aan. Maar dat spreekt voor zich 🙂

Scroll naar boven