Man fotografeert sekspartij van de overburen en stuurt hen de foto toe

Man fotografeert sekspartij van de overburen en stuurt hen de foto toe

Het hebben van oplettende buren kan zowel een voordeel als een nadeel zijn. Wanneer je niet thuis bent, is het handig om iemand te hebben die je woning in de gaten kan houden. Maar als je er wel bent en samen met jouw partner in the mood bent, wil je niet dat je overbuurman toekijkt.

WhatsApp

Tegenwoordig is het helemaal in de mode om ‘buurtapps’ te hebben. Vooral bij mensen met een koopwoning. Die voelen zich dan heel speciaal omdat ze lotgenoten zijn die allemaal een hypotheek afbetalen. Op de een of andere manier voelen die mensen zich met elkaar verbonden.

Men houdt elkaar dan op de hoogte van ‘interessante’ dingen. Denk aan werkzaamheden op andere opvallendheden. Als iemand een nieuwe tuin heeft, kunnen de anderen vragen waar de stenen gekocht zijn enzovoort. Soms wenst men de buren ook nog een goede nacht toe.

Afijn, er zijn ook buren die helemaal geen WhatsApp nodig hebben. Die turen gewoon door de luxaflex of de gordijnen om alles in de gaten te houden.

Lekker gluren

Onderstaande vrouw kreeg een wel heel opmerkelijk appje van de overbuurman. De vrouw blijkt nieuwe gordijnen opgehangen te hebben, maar die schijnen helaas nogal door.

Alhoewel, helaas? De overbuur heeft een aantal nachtjes lekker zitten gluren en heeft daar zelfs een foto van gemaakt. Hij schrijft: ”Ha, buurvrouw, leuke slaapkamer.”

En dan komt het: ”Helaas voor jullie schijnt de vitrage erg door en kan het hele huizenblok de popcorn erbij pakken als wanneer jullie je daar ’s avonds bevinden, als je snapt wat ik bedoel. HEMA heeft prachtige gordijnen in de aanbieding. Een fijne avond!.”

Man fotografeert sekspartij van de overburen en stuurt hen de foto toe

Scroll naar boven