Man filmt zichzelf in bad als zijn hart ermee stopt

Man filmt zichzelf in bad en krijgt uit het niets een hartaanval

Het internet is in alle staten door een man die zichzelf besloot te filmen terwijl zijn hart het begaf. Het zijn zeer heftige beelden.

Hart

Alain Bruno heeft een video op internet gezet waarin te zien is hoe zijn hart het begeeft. Dat vond al plaats in 2015, maar hij heeft besloten om het nu te posten.

Hij had al een paar dagen last van een aantal ‘vreemde symptomen’. Om die reden besloot hij zichzelf te filmen. We zien de jongen in bad zitten.

Uit het niets wordt hij dan ‘oncomfortabel’ en binnen enkele seconden snakt hij naar adem, terwijl hij voorovergebogen in zijn camera kijkt.

Man filmt zichzelf in bad en krijgt uit het niets een hartaanval

Bang

Alain schrijft bij de video: ”Tijdens het oefenen voor een nieuwe video bleken die symptomen een hartaanval te zijn.” Alain omschrijft het als een van de ‘ergste dingen’ die hij ooit heeft meegemaakt.

”Ik had veel pijn en raakte in paniek. Ik dacht echt dat ik er geweest was. Gelukkig kwam mijn huisgenoot eerder thuis. Hij belde snel 911 (noodnummer).

”Ik ben nu okee, maar ik moet de rest van mijn leven goed oppassen. In mijn familie zitten hart- en vaatziekten. Blijf veilig!”

Beelden

Op de heftige beelden, die meer dan vijf miljoen keer zijn bekeken, is te zien hoe Alain zichzelf aan het wassen is in bad. Als hij naar de camera kijkt om zijn volgers toe te spreken, gaat het mis.

Voordat hij iets kan zeggen stopt hij. Er komt nog net een ‘what the f*ck’ uit, waarna hij zijn hand naar zijn borst beweegt.

Het is duidelijk dat het niet goed met hem gaat. Op gegeven moment is het zo erg, dat hij bijna dubbelgevouwen is. In de reacties laten mensen weten nauwelijks te kunnen geloven wat ze hebben gezien. De beelden kun je onderstaand bekijken:

Scroll naar boven