Man eist miljoenen van vrouw omdat ze geen relatie met hem wil

Man eist miljoenen van vrouw omdat ze geen relatie met hem wil

Een man uit Singapore heeft een vrouw voor de rechter gesleept omdat zij geen relatie met hem wil. De man stelt hierdoor ‘ernstig getraumatiseerd’ te zijn en vindt dat zijn reputatie kapotgemaakt is door de afwijzing. Hij eist omgerekend 2.6 miljoen euro schadevergoeding.

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/man-sues-woman-26m-because-29113080
Foto: Vera Arsic – Pexels

Geen relatie

De man, K. Kawshigan, ontmoette Nora Tan in 2016 en ze werden goede vrienden. Maar de man wilde meer in de vorm van een relatie. In september 2020 vroeg hij of Nora zijn vriendin wilde zijn, maar zij wilde dat niet en wees het verzoek af. Vriendschap was voor haar de enige optie.

Meneer Kawshigan reageerde hier woedend op en dreigde de vrouw gerechtelijke stappen te ondernemen. Dat deed hij ook en op 22 oktober vorig jaar klaagde hij haar aan voor ‘onherstelbare schade aan zijn imago met een trauma als gevolg’.

Ultimatum

Nora probeerde de man te overtuigen dat ze een relatie met hem niet ziet zitten, maar de man gaf haar een ultimatum. Ze moest doen wat hij wilde en anders zouden ze elkaar in de rechtbank zien.

In de tussentijd heeft Nora de man ook aangeklaagd voor het herhaaldelijk lastigvallen van haar. Uiteindelijk heeft ze het contact verbroken met haar ‘lover’, maar dat heeft het alleen maar erger gemaakt. De man claimt nu ook dat hij ‘zakelijke klanten is verloren door de vriendschap en wil flink geld zien.

Scroll naar boven