Man dumpt vrouw en twee kinderen, wil ‘eigen leven’ in dezelfde woning

Man dumpt vrouw en twee kinderen, wil 'eigen leven' in dezelfde woning

Op de meest populaire website van ouders in Engeland, het Britse Mumsnet, heeft een vrouw een nogal opzienbarend verhaal gedeeld. Haar (ex) man besloot enkele maanden geleden de relatie te beëindigen, maar weigert ondertussen te verhuizen.

De man woont dus in hetzelfde huis als zijn ex-vrouw en zijn twee kinderen van twee en zeven jaar oud. In haar bericht zegt de vrouw: ”Een aantal maanden geleiden zei hij het gevoel te hebben dat we uit elkaar waren gegroeid. Hij wilde ook geen gezinsleven en wilde liever alleen zijn.”

Complete schok

De vrouw had de break up naar eigen zeggen niet aan zien komen en was kapot van verdriet. ”Ik ben nog steeds helemaal verliefd op hem en kan me geen leven zonder hem voorstellen. Maar sinds hij me heeft verlaten, is hij in dit huis gebleven en dat geeft me een vreselijk gevoel.”

Ze schrijft dat haar ex dagelijks laat thuiskomt van zijn werk en ook niet bijdraagt aan het helpen met de kinderen. Ook is hij vaak in hotels te vinden en weigert hij het gesprek met zijn ex-partner aan te gaan. Tenslotte schijnt de man nooit als ‘familie’ iets leuks te willen gaan doen.

Uit huis zetten kan niet

Het blijkt onmogelijk om de man uit de woning te zetten, omdat het huis op naam van beiden staat. Daarnaast beweert de man geen geld te hebben om ergens anders te gaan wonen. ”Ik heb gewoon het gevoel dat ik vastzit in een huis met een man. Het maakt me kapot.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven