Man dumpt vriendin omdat ze stiekem naar de McDonald’s ging

Een vrouw verteld hoe ze werd gedumpt omdat haar veganistische vriend dacht dat ze hem bedroog – terwijl ze in feite stiekem naar de McDonald’s ging.

Het verhaal werd twee dagen geleden op Reddit geplaatst, maar is sindsdien door moderators verwijderd. De inhoud werd echter gered door een andere gebruiker, zodat de legende kan voortleven.

De vrouw zei dat ze al ‘bijna drie jaar’ samen waren terwijl haar toenmalige vriend een veganistische levensstijl had ‘sinds hij 18 was’.

Haar verhaal begon met: “Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat ik moet doen, ik ben helemaal gek geworden.”

Vervolgens legde ze uit dat ze vorig jaar waren gaan samenwonen en dat hij wilde dat ze ‘het veganisme uitprobeerde’ – een belangrijke verplichting voor iedereen maar ze voegde eraan toe: “Eerlijk gezegd was ik van tevoren al van plan om veganist te worden, dus ik dacht waarom niet.”

Het verhaal gaat verder: “In het begin was het oké, maar ik snakte naar kip McNuggets alsof er geen morgen was.”

“Ik droomde letterlijk dat ik omringd was door kipnuggets.”

“Ik keek naar Matt Stonie video’s [een wedstrijd-eter uit de VS] en werd zo jaloers.”

Haar volgende stap zou echter de loop van haar relatie drastisch veranderen.

Ze schreef: “Minstens twee keer per week sloop ik het huis uit en zei ik dat ik naar de supermarkt ging of boodschappen ging doen en dan ging ik naar McDonald’s en at ik een heleboel nuggets of een McChicken.”

Maar zoals iedereen weet die wel eens een web van leugens heeft geweven kan het heel gemakkelijk uit de hand lopen als de waarheid naar buiten komt.

De vrouw vervolgde: “Ik ging dan snel naar de supermarkt en kocht willekeurige dingen die we niet eens nodig hadden zodat hij dacht dat ik echt alleen maar in de supermarkt was.”

“Ik deed dit al maanden maar mijn ex begon achterdochtig te worden en gisteren ontplofte hij tegen me en beschuldigde me ervan dat ik hem bedroog omdat ik zo vaak het huis verlaat en weiger hem mee te nemen. Hij heeft het toen uitgemaakt.”

Ze zegt dat ze ‘alles opbiechtte’ maar de man weigerde haar te geloven – en eerlijk gezegd, wie kan het hem kwalijk nemen?

De vrouw legde haar kwestie voor aan andere Forumgebruikers en zei: “Hij denkt dat ik lieg over dat ik naar de McDonald’s ga en hij is ervan overtuigd dat ik met een andere man naar bed ga.”

“Hoe kan ik in godsnaam bewijzen dat ik niet vreemd ben gegaan? Ik had nooit gedacht dat mijn relatie zou eindigen om zoiets stoms.”

Het verhaal werd geplaatst in een ‘relatie advies’ thread op Reddit maar wij vragen ons of wat het beste advies voor deze vrouw is?

Is het ‘word geen veganist als je McNuggets wilt blijven eten’? Of is het ‘geluk is niet te vinden tussen veganisten en Maccie-verslaafden’? Voedsel om over na te denken.

Welk advies zou jij aan deze vrouw geven? Klik hieronder op reacties.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven