Man drinkt absint, wordt wakker met gigantische penis-tattoo op dijbeen

Man drinkt absint, wordt wakker met gigantische penis-tattoo op dijbeen

De meeste mensen hebben het wel eens meegemaakt: zo dronken worden dat je dingen doet die je in een nuchtere status (vermoedelijk) niet gedaan zou hebben.

De Britse Greg weet er inmiddels alles van. Toen hij iets te diep in het glaasje keek, werd hij de volgende dag wakker met een bizarre lichaamsversiering. Er bleek een gigantische tatoeage van een penis op zijn dijbeen te zitten. En daar is/was de Engelsman allerminst gelukkig mee.

Man drinkt absint, wordt wakker met gigantische penis-tattoo op dijbeen

Greg (verdere gegevens niet bekend) toog met zijn maatjes naar het zonnige Magaluf in Mallorca. De groep werd zette het flink op een zuipen. Er werd met name absint gedronken. Dit beruchte drankje heeft door de jaren heen flink wat ellende veroorzaakt. In ons land werd het overigens pas toegestaan sinds 2004.

Afijn, Greg dacht eerst dat zijn vrienden of andere grappenmakers hem in de maling hadden genomen. Met water kreeg hij het plaatje echter niet weg, waarna hij tot zijn schrik ontdekte dat het om een tatoeage ging. Toegegeven: de maker is geen amateur. Er is gedacht aan aderen, een plasgaatje en zelfs een kop.

Tattoo aangepast

Maarja, wat moet je ermee? In het televisieprogramma Tattoo Fixers toonde Greg beschamend zijn tattoo. Hij gaf absint de schuld. ” Toen ik erachter kwam dat het een tattoo was, dacht ik dat ’t het eind van mijn leven zoals ik het leidde zou zijn.”

Inmiddels heeft Greg zijn opvallende tattoo laten veranderen in een draak.

Scroll naar boven