Man doet aanzoek, vriendin zegt nee en rent hard weg

Man doet aanzoek, vriendin zegt nee en rent hard weg

Sommige video’s zijn te hilarisch voor woorden. Zonder het internet zou je die beelden nooit op je scherm krijgen. Gelukkig maar dat wij ze kunnen delen.

Aanzoek

Wanneer je van plan bent om te trouwen, gebeurt dat vaak niet in een opwelling. De vrouw die jouw achternaam gaat dragen, waarmee je oud wilt worden en die die moeder van je kinderen moet worden. Of dat misschien al is. In ieder geval wil je niet zomaar iemand vragen.

Als je iemand ten huwelijk vraagt, wil je ook aandacht besteden aan het aanzoek. Er zijn mensen die het buitenland verkiezen en een mooie locatie zoeken.

Het kan natuurlijk ook gewoon een plek waar je jezelf comfortabel voelt. In onderstaande video zien we een man die gekozen heeft voor Berlijn.

Man doet aanzoek, vriendin zegt nee en rent hard weg

Berlijn

Om precies te zijn heeft hij gekozen voor de Alexanderplatz. Dat is een megadrukke plek, dus je moet wel heel zeker zijn van je zaak.

De man heeft het ook mooi aangepakt. We zien mooie kransen in hartjesvorm en zelfs een heuse rode loper. Alles is gereed voor wat het moment suprême had moeten worden. Met de nadruk op ‘had’ moeten worden. Want wanneer de man op een knie gaat, gaat het mis.

Zijn beoogde toekomstige vrouw slaat haar handen voor haar mond, maar zegt dan nee en loopt vervolgens keihard weg. De man blijft verdrietig achter.

Beetje pijnlijk wel. Het is niet duidelijk of de twee nog samen zijn. Het is in ieder geval een moment om nooit te vergeten. De beelden onderstaand:

Scroll naar boven