Man die op alien wil lijken heeft droom: Penis in tweeën laten splitsen

Man die op alien wil lijken heeft droom: Penis in tweeën laten splitsen

De 33-jarige Anthony Loffredo uit Frankijk is een freak. Maar dat wil hij ook zijn. Hij doet er alles aan om zichzelf te transformeren tot een zwarte alien. Daarvoor heeft hij al de nodige stappen ondergaan, zoals het volledig zwart laten tatoeëren van zijn lichaam.

Dat is overigens inclusief ogen. Ook heeft Loffredo zijn neus, oren en enkele vingers laten afzetten. Dat vond hij leuk om te doen. Dat geldt overigens ook voor het regelen van implantaten op zijn schedel en in zijn armen. Nu is het echter tijd voor de volgende, ietwat ongewone, stap.

Penis in tweeën

De alien zou graag de beschikking hebben over twee penissen. Hij wil zijn geslachtsdeel dus laten opsplitsen. Dit is een kostbare ingreep, waarvoor Loffredo eigenlijk geen geld heeft. En daarom zamelt hij geld in, zodat zijn wens in vervulling kan gaan.

De Franse alien ziet het als de kroon op zijn werk. Twee penissen, wat een droom. Als hij het geld bij elkaar heeft, is er al een chirurg gevonden die de operatie aandurft. Desalniettemin is hij op de hoogte van het feit dat er complicaties kunnen optreden, de operatie is bestempeld als risicovol.

Het maakt Loffredo weinig uit. Hij moet en zal zijn droom waarmaken.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven