Man die intiem is met zijn auto rijdt zijn liefje in de prak

In een ontroerend moment van verlies en verbondenheid, bevond een man zich in tranen nadat zijn geliefde auto total loss was verklaard na een ongeval. Deze speciale band tussen de twee was opmerkelijk; het voertuig was een integraal deel van zijn leven geworden. De harde realiteit van het ongeval heeft niet alleen materiële schade aangericht, maar heeft ook een diepgaande emotionele wond achtergelaten.

Bijzondere liefde

Terug in 2012 werd er een aflevering van het TLC-programma “My Strange Addiction” uitgezonden, waarin we werden voorgesteld aan Nathaniel en zijn ‘zielsverwant’, een 1998 Chevy Monte Carlo die hij Chase noemde.

De man verklaarde dat hij een intieme relatie had met zijn auto terwijl ze samen lange reizen maakten. In de aflevering zagen we dat hij meer liefde aan zijn auto schonk dan welke man dan ook ooit aan een auto heeft laten zien. Nathaniel, die de auto hartstochtelijk kuste in de aflevering, zei dat ze een favoriet lied deelden en zelfs seks hadden gehad. Maar laten we snel doorgaan in plaats van te lang stil te staan bij dat specifieke punt.

Liefde op het eerste gezicht

De man beschreef het als liefde op het eerste gezicht en voelde onmiddellijk een sterke connectie met de auto toen hij deze voor het eerst zag in 2005. Hoewel velen dat gevoel over hun auto hebben, bedoelen ze het waarschijnlijk niet op dezelfde diepgaande manier als Nathaniel. Hij legde uit dat hij niet wist waarom hij zo’n sterke band voelde met de auto, maar hij was er zeker van dat als er iets met Chase zou gebeuren, zijn hart zou breken.

Helaas overkwam Nathaniel wat hij vreesde, want Chase raakte ernstig beschadigd tijdens een ongeluk en moest worden afgeschreven. Hoewel hij diep bedroefd was over het verlies, wist Nathaniel het verdriet van het verlies van zijn geliefde auto te doorstaan. Gelukkig heeft hij enkele herinneringen als aandenken kunnen behouden.

De kracht van herinneringen

Onlangs keerde TLC terug om Nathaniel te bezoeken en ontdekte dat hij met zijn verlies omging door een bed te maken van enkele onderdelen van Chase. De dekbedovertrekken waren versierd met foto’s van de rode auto die Nathaniel had genomen tijdens hun tijd samen. ‘Helaas maakt Chase geen deel meer uit van mijn leven. Ik denk er vaak aan, het breekt mijn hart dat hij er niet meer is’, zei hij over het verlies van de auto in de aflevering.

‘The deken is speciaal voor me omdat er veel goede foto’s van hem op staan. Gewoon schattige momenten, zoals hem in bad doen en samen zijn. Je beseft niet wat je als vanzelfsprekend beschouwt, tot het te laat is’.

Terwijl Nathaniel in tranen uitbarstte vanwege het verlies van zijn auto, zei hij dat hij wilde proberen om “hem in mijn leven te houden”. Hoewel hij misschien nooit op dezelfde manier van een auto zal houden als van Chase, aan wie hij nog elke dag denkt, heeft hij een nieuwe auto gevonden waar hij ook veel van houdt. Bekijk hieronder de video van Nathaniel:

Sex With My Car | My Strange Addiction
Scroll naar boven