Man die hond schopte, ziet hoe zijn auto wordt vernield wanneer hond terugkeert met vrienden

Man die hond schopte, ziet hoe zijn auto wordt vernield wanneer hond terugkeert met vrienden

Mensen die dieren mishandelen, dit is helaas iets waaraan we gewend zijn geraakt om te horen of over te lezen.

Sommige mensen vinden het acceptabel om de dieren, waarmee we deze planeet delen, te verwaarlozen en soms zelfs fysiek te martelen. Sommigen doen het om zichzelf een krachtig gevoel te geven, anderen doen het simpelweg omdat ze vreugde halen uit het zien van een ander levend wezen in nood.

Wat de redenen ook zijn mag, het is een feit dat niet genoeg daders worden gepakt en gestraft. Dat is wat het extra bevredigend maakt wanneer karma tussenbeide komt en besluit om diegenen terug te betalen die onschuldige dieren hebben aangeraakt.

In dit specifieke geval stopte een man in China bij zijn normale parkeerplaats, maar ontdekte dat er een zwerfhond was. In plaats van te proberen de hond zonder geweld te verplaatsen, stapte de man uit en schopte hem.

Hij kreeg uiteindelijk zijn parkeerplaats, maar ook veel rechtvaardigheid …
 
Naar verluidt keerde de zwerfhond iets later terug met een groep van zijn vrienden. Ze begonnen onmiddellijk de auto van de man aan te vallen en zijn buurman was in staat om alles op video vast te leggen.

hond vernielt auto

Men gelooft dat de man de hond buiten zijn huis in Chongqing heeft geschopt, dit in plaats van alleen te toeteren of de hond weg te sturen.

Dat klopt, waar hij misschien gewoon een paar ogenblikken heeft genomen om de hond rustig te laten weten dat hij daar niet mocht zijn, heeft hij hem fysiek aangepakt.

Nou, geweld roept geweld op, zoals ze zeggen. Toen de man zijn auto had verlaten en naar huis was gegaan, keerde de hond terug met zijn vrienden en betaalde de man terug in natura.

hond neemt wraak op bestuurder

De honden kauwden blijkbaar op het frame van de auto, maar ook de ruitenwissers en, nou ja, zo ongeveer alles wat ze maar konden pakken met hun kaken.

karma voor bestuurder van auto

Gelukkig voor ons filmde de buurman van de man alles en plaatste hij de beelden online. Het is net zo briljant als het klinkt:

A Pack Of Dogs Takes Revenge On Drivers Car After He Kicks Their Fellow Pup

Deel dit artikel als je opkomt voor de dieren van de wereld!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven