Man die een relatie heeft met zijn auto vertelt over zijn seksleven

Veel singles over de hele wereld smachten ernaar om hun soulmate te vinden. De man uit dit artikel heeft er echter wel een hele bijzondere liefdesrelatie aan over gehouden.

My Strange Addiction

In een aflevering van My Strange Addiction uit 2012 gaat het over Nathaniel, die beweerd in een liefdesrelatie te zitten met zijn Chevrolet Monte Carlo uit 1998. Het stel maakt samen reizen, hebben een favoriet nummer en hebben zelfs een seksuele relatie met elkaar.

In de aflevering sprak Nathaniel over zijn onconventionele relatie, die begon in 2005. Hij zei in deze aflevering: “Het was liefde op het eerste gezicht. Zijn lichaam en zijn interieur en alles leek gewoon bij elkaar te passen. Ik voelde meteen een connectie.”

Geen idee waarom

Je vraagt ​​je zeker af ​​waarom, of hoe een man verliefd verliefd kan raken op zijn auto. Toch wist Nathanial hier ook geen duidelijk antwoord op te geven: “ik weet niet waarom ik me voel zoals ik me voel, maar ik weet gewoon dat ik helemaal gek ben op Chase. We hebben altijd een goede tijd samen.”

En ook van hun intieme relatie spatten de vonken af: “We hebben onze tijden waarin dingen seksueel worden. Wat we het vaakst doen is, ik leun graag over zijn spatbord en over zijn kap. Een van zijn meer gewaagde posities is dat ik onder hem sta. Dat vindt hij echt leuk. Het is heel speciaal om met Chase te vrijen.”

Sex With My Car | My Strange Addiction

Nathaniel is trots op zijn relatie, maar kiest ervoor om het niet aan mensen te vertellen uit angst dat hij wordt gestigmatiseerd vanwege zijn aantrekkingskracht: “Ik denk dat de reden dat ik het niet aan veel mensen vertel, is omdat ik niet weet welk antwoord ik ga krijgen.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven