Man die 1000 Kinder Surprise eieren kocht moet ze gedwongen weggooien

Niet lang geleden schreven we een artikel over met salmonella besmette Kinder chocolade-eieren. Nu is er een man uit het VK die er maar liefst duizend had gekocht voor Pasen. Helaas moest hij ze allemaal gedwongen weggooien.

Radley Mason

Als er iemand is die weet hoe een verpest Paasfeest eruit ziet, is dat Radley Mason. De 35-jarige had maar liefst 1000 eieren gekocht voor een plaatselijke Paasjacht. Helaas hoorde hij nét iets te laat over de mogelijke salmonellabesmetting van de eieren.

Radley zegt hierover: “Ik was aan de telefoon en ze zeiden dat ze allemaal moesten worden weggegooid. Ik was in shock. Het is heel goed dat we de salmonella ontdekt hebben, maar nu moeten ze wel allemaal de prullenbak in.”

Chocoladefabrikant Ferrero

De chocoladefabrikant Ferrero riep afgelopen week verschillende producten terug, of riepen klanten op om ze weg te gooien. Hoeveel besmettingen er in totaal zijn, is vooralsnog onduidelijk. Wel weten we dat het meerendeel van de besmette mensen jonger is dan vijf.

De reden van de uitbraak heeft volgens gezondheidsfunctionarissen te maken met karnemelktanks die in de fabriek in België worden gebruikt.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven