Man deelt optische illusie die ‘maar 1% van de mensen kan oplossen’

optische illusie

TikTok gebruiker HecticNick heeft het hele internet voor de gek gehouden met zijn optische illusie. De foto die hij deelde met zijn volgers lijkt op het eerste gezicht op een aantal stokken in blokken, allemaal in willekeurige volgorde.

Optische illusie

De TikToker legt uit dat er een woord in te vinden is. Kan je het zien? Als je een beetje hulp nodig hebt, stelt hij voor om je ogen dicht te knijpen. Volgens de bekende influencer kan “Slechts één procent van de mensen lezen wat er in deze afbeelding verborgen is.”

Hij zegt in de video: “Hier is een hint, probeer je ogen voor ongeveer 90 procent te sluiten en je kunt het misschien lezen. Stuur dit naar een vriend en kijk wat ze doen.”

optische illusie

Onmogelijk te zien

Zelf is het ons niet gelukt om te zien wat er precies in het plaatje staat. Dit is echter slechts één van de vele illusies die HecticNick deelt op zijn pagina. Kan jij zien wat voor woorden er te lezen zijn?

@hecticnick

Can you see the secret message?

♬ Kiss Me More (feat. SZA) – Doja Cat

Spoiler

Als je het nog steeds niet kunt zien, luidt de tekst: “Bad Eyes.” Zie je wat hij daar deed? De clip is inmiddels al meer dan 4 miljoen keer bekeken, en het is ons zonder hulp niet gelukt om het op te lossen. Deel dit artikel met al je vrienden!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven