Man blijkt acht maanden na zijn crematie nog te leven

Man blijkt acht maanden na zijn crematie nog te leven

Voor dit bizarre verhaal moeten we helemaal naar Mumbai, India. Acht maanden geleden werd ene Deepak Balakrishnan Kandi doodverklaard, waarna zijn familie hem liet cremeren. Groot was de schok toen bleek dat hij helemaal niet dood was. Deepak bleek rustig in een hotel te zitten, nadat hij had besloten het land door te reizen. 

De man werd op 7 juni vorig jaar als vermist opgegeven. Iets meer dan een maand later, op 17 juli, ontdekte de politie een lichaam op het strand. Agenten identificeerden de man als Deepak Balakrishnan Kandi. Blijkbaar heeft de familie niet naar het lichaam gekeken, want niet veel later werd de man gecremeerd.

Dna-test

Enkele dagen na de crematie ontdekte de politie dat het verbrande lichaam niet van Deepak was, maar veel iemand anders. De twee mannen leken erg op elkaar. Een dna-test bracht vervolgens uitsluitsel: de gecremeerde man was Deepak niet. De familie had afscheid genomen van een vreemdeling.

Klopjacht

Daarop besloot de politie een klopjacht te starten. Maar Deepak werd niet gevonden. Tot vorige week in een hotel gekeken werd, waar het ‘bsn-nummer’ van hem werd gevonden. De man bleek nog in leven en verkeerde in uitstekende gezondheid.

Waarom hij eigenlijk vermist was? Hij besloot om door India te gaan reizen zodat hij mooie plekken kon bezoeken en wilde daarbij niet gestoord worden.

Scroll naar boven