Man biedt Astrid een drankje aan en vraagt haar nummer, stuurt 3 dagen later een bizar verzoek

Man biedt Astrid een drankje aan en vraagt haar nummer, om 3 dagen later het ondenkbare te vragen

De 31-jarige Astrid was onlangs met haar vriendinnen op stap in Breda. Daar liep ze een man tegen het lijf die ze al vaag kende. Maar wat er daarna gebeurde zal Astrid nooit meer vergeten.

Tegen Linda zegt ze: “Ik had hem al wel eens eerder gesproken. Hij had een drankje in zijn hand en hij vroeg of ik ook een drankje wilde. Dat vond ik lief, dus gaf ik aan dat ik dat inderdaad wel wilde.”

Man biedt Astrid een drankje aan en vraagt haar nummer, om 3 dagen later het ondenkbare te vragen

Vodka Redbull

“Samen liepen we naar de bar, waar hij een vodka Redbull voor me bestelde. Uit beleefdheid zei ik hem dat hij me wel een Tikkie mocht sturen. Nooit gedacht dat hij dat ook daadwerkelijk zou doen.”

“Niet één, niet twee, maar dríe dagen later bedacht meneer ineens dat hij mij nog een Tikkie moest sturen voor dat ene drankje. Een Tikkie van vijf euro om precies te zijn. We hadden elkaar overigens verder nauwelijks meer gesproken. Ook die avond was er niets gebeurd.”

‘Vreemde snuiter’

“Ik heb zijn Tikkie netjes betaald, maar verder nooit meer op hem gereageerd. Ik kwam hem nog wel eens tegen, maar ik heb niet meer de behoefte gehad om met hem te praten. Vreemde snuiter.”

Scroll naar boven