Man bedenkt dé perfecte manier om buren te vertellen dat ze ’te luid zijn’

buren te luid

De man uit de volgende video moet wat ons betreft een prijs krijgen voor de manier waarop hij zijn buren heeft laten weten dat ze te luid waren. Oké, we moeten toegeven dat het misschien een tikkeltje asociaal is (maar dat maakt het niet minder grappig). Zijn inspanningen hebben ertoe geleidt dat zijn video inmiddels al meer dan 9 miljoen keer bekeken is.

Buren te luid

TikTok gebruiker @matt_obrien heeft een parodie gemaakt van het nummer ‘In the Hall of the Mountain King’ met een subtiele boodschap erin verwerkt voor zijn buren. Misschien weet je in de eerste instantie niet over welk nummer we het hebben, maar zodra je het deuntje hoort, weet je genoeg.

@matt_obrien

I found a way to connect to my neighbors Bluetooth speaker ##neighbor ##loud ##viral

♬ original sound – Matt O’Brien

Bij het klassieke nummer heeft Obrien zijn eigen tekst geschreven waarin hij zegt: “Turn your f***ing music down, music down, music down, turn your f***ing music down, it’s really f***ing loud.” In de video is te zien en te horen dat de muziek inderdaad erg luid staat. Matt besloot verbinding te maken met de bluetooth speaker van zijn buren en op zijn manier te laten weten dat hij daar niet van gediend was.

Te Luid in de Slaapkamer

Waarschijnlijk kan iedereen zich enigszins inleven in de situatie. Iedereen heeft wel eens een buur gehad die te luid was. Heb je ook wel eens buren gehad die iets te ruig van bil gingen in de slaapkamer? Dat was iets wat Matt niet aan het toeval wilde overlaten. Daarom besloot hij nog een liedje op te nemen voor het geval dat.

@matt_obrien

judging by what I heard last night I might need to play this on my neighbors Bluetooth speaker soon ##viral ##neighbor ##loud ##ohno

♬ original sound – Matt O’Brien

Laat een reactie achter

Scroll naar boven