Man adopteert hond met enorme tumor, zodat hij liefde kan voelen tijdens zijn laatste dagen

Man adopteert hond met enorme tumor, zodat hij liefde kan voelen tijdens zijn laatste dagen

Een lieve hond genaamd Thanos kreeg de diagnose kanker die zich snel naar zijn hoofd verspreidde en zorgde voor een gigantische tumor.

Het arme ding was door vier verschillende families afgewezen omdat het te ‘moeilijk’ was om er voor te zorgen.

hond met tumort

Gelukkig heeft de 21-jarige Luciano Karosas uit Berazategui, Argentinië, Thanos geadopteerd om ervoor te zorgen dat hij onvoorwaardelijke liefde voelde tijdens zijn laatste dagen.

https://www.instagram.com/p/Bv4qp2mBimy/?utm_source=ig_embed

Karosas bracht Thanos naar de dierenarts, in de hoop dat ze misschien konden opereren, maar de dierenarts legde uit dat er geen manier was om zijn tijd te verlengen.

Natuurlijk zou dit voor iedereen moeilijk te horen zijn, maar Karosas zorgde ervoor dat ze het beste uit de weinige tijd halen die ze hadden.

Hoewel Thanos een gigantische tumor op zijn hoofd had, zou je het niet aan hem merken! Hij houdt van spelen en knuffelen zoals elke hond dat doet.

man adopteert hond met tumor

Het omgaan met het feit dat je hond of kat weinig tijd heeft om te leven, is één van de moeilijkste ervaringen waarmee je te maken krijgt als eigenaar van een huisdier. Of ze nu ouder worden of te maken hebben met een terminale ziekte, het is belangrijk om ongemak of angst te minimaliseren.

Veel voorkomende tekenen van kanker bij je huisdier kunnen zijn, slechte ademhaling, verlies van eetlust, een opgeblazen gevoel of gewichtsverlies.

Wij bedanken Karosas en anderen toe die willens en wetens honden met terminale ziekten adopteren, zodat ze de rest van hun dagen in een liefdevolle omgeving kunnen leven.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven